Shimiace AX 打斑膏 – 日本Kracie香港有行貨版賣啦!

0

紫外光令人防不勝防,可以無處不在,例如: 戶外有太陽嘅時侯,連辦公室嘅燈都有機會有,唔記得搽防曬,擔心足全日。我細個見人曬太陽,我又曬太陽,咩防曬都唔搽,搏命搽黑鬼油,到大個照鏡就發現有色斑,有斑即老10年。

心諗唔通要去激光打斑?又痛又貴有疤點算?存在好都問號 - 佢嘅出現幫咗我好大忙,用咗三枝Shimiace AX 打斑膏就見到效果,比以前係淡咗,等我再努力下睇下仲有無改善先! 未有行貨個時,要托朋友幫我係日本買返嚟,而家唔使lu~

Shimiace AX 打斑膏

 

打斑膏成份

Shimiace AX藥用打斑膏嚟至日本知名品牌 – Kracie,一枝有效抑制及排出黑色素,促進肌膚更生同血液循環,有助修護組織及消炎功效。佢主要成份有:維他命A改善皮膚質素;維他命C抑制黑色素,美白肌膚;維他命E抗氧化,修復細胞再生;甘草酸鉀: 提升皮膚抗炎及過敏。由日本「醫藥部外品」認證嘅ShimiAX 打斑膏,獨有藥用成份能夠深入肌膚底層,將黑色素排走,快速改善及預防色斑、雀斑問題。

Shimiace AX 成份

 

Shimiace AX 打斑膏用法

細細枝攜帶方便,只有手掌咁大,擺手袋帶出街隨時搽都OK。咀口尖尖,每次用少少份量夠晒。並無香料,更無著色,呈白色柔軟質地,極易推開,係面上打圈按摩仲覺得好順滑。 清潔面部後只需重點搽係有色斑嘅位置及進行按摩,當中高濃度藥用成份就會即時慢慢滲透於肌膚底層,將頑固色斑帶走同時抑制黑色素再生。

Shimiace AX 用法

 

Shimiace AX 購買點

呢枝黑色素殺手夠晒方便,價錢又夠大眾化,係萬寧有得賣,試完效果好好,用多幾次你一定會愛上佢。

Shimiace AX 購買點

 

 

#Kracie
#Shimiace AX
#藥用打斑膏
#萬寧

你可能感興趣

發表提問

Your email address will not be published.